4 - 2
21 november 2015
13:15

Referat: Vetlanda BK - Jönköping Bandy IF

Den gångna helgen inledde Jönköping Bandy P18 årets säsong i Pojkallsvenskan på bortais mot Vetlanda. Det blev till slut förlust med 4-2 efter en mer än väl godkänd insats av Jönköpingslaget.
- Vi är med i matchen hela vägen, och de första 20 minuterna i andra halvlek var riktigt bra från vår sida där vi långa stunder var det spelförande laget, säger Gustav Enander, tränare för JB P18. Tyvärr sätter vi inte riktigt våra chanser samtidigt om Vetlanda gör två hörnmål och ett straffmål, fortsätter Gustav Enander.
Det var framförallt Jönköpings defensiv som gjorde det svårt för hemmalaget Vetlanda att komma fram till mållägen. Strax före halvtidsvilan reducerade Jönköping till 3-2, fick då kontakt och hade efter paus en bra period. Andra halvlek var mål-snål med endast ett mål för hemmalaget. Jönköping Bandy IF har inför året förlorat ett par viktiga spelare för bandy-gymnasium i just Vetlanda men säsongspremiären visade att laget kan erbjuda bra motstånd i Pojkallsvenskan under vintern. Beröm tilldelas liberon Johannes Lindell.